Předprodej vstupenek na Ligu mistrů zahájí Viktorka už v úterý

31.08.2018 20:06

Jako první si mohou pořídit balíček vstupenek na utkání s hvězdnými týmy permanentkáři. Ceny startují na 2 850 korunách.

DSC_7662

Hvězdný podzim čeká fotbalové fanoušky  v plzeňské Doosan Areně. Viktorka se v základní skupině Ligy mistrů utká s CSKA Moskva, Realem Madrid a AS Řím. Bitva s moskevským celkem se v Plzni odehraje už 19. září, 7. listopadu nastoupí Viktorka doma proti Realu Madrid a 12. prosince změří síly s AS Řím.

Na všechny tři zápasy v rámci základní skupiny se nejvěrnější fanoušci dostanou již za 2 850 korun. "Cílem klubu je jednoznačně odměnit naše nejvěrnější fanoušky, tedy majitele permanentních vstupenek. Chceme je na stadionu a těšíme se na fantastickou fotbalovou kulisu, kterou v Doosan Areně určitě vytvoří,“ říká mluvčí klubu Václav Hanzlík. 

Předprodej balíčků pro permanentkáře začne v úterý 4. září ve 14 hodin  na pokladnách za severní věží Doosan Areny. Oproti jedné permanentce je možné zakoupit právě jeden balíček. Vstupenky na jednotlivé zápasy není možné zakoupit, vše jen v balíčku. Rezervace pro permanentkáře končí v sobotu 8. září ve 20 hodin.

Prodej bude probíhat výhradně  na pokladnách.

Zahájení volného prodeje balíčků je podle Václava Hanzlíka  závislé na vývoji předprodeje pro permanentkáře. Případné ceny balíčků ve volném prodeji se budou pohybovat od 3 400 do 8 950 korun.

FOTO: ilustrační

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Plus vyměňte_copy