Viktorku požene k titulu "plný dům"! Policie ve městě zvýší dohled

18.05.2018 10:52

Fotbalisté FC Viktoria mohou v utkání proti Teplicím slavit pátý mistrovský titul. Klub vyzývá fanoušky, aby na stadion dorazili včas. Na pořádek ve městě dohlédne policie.

i2696

Sobotní ligové utkání mezi Viktorkou a Teplicemi může být posledním krokem viktoriánů k zisku pátého mistrovského titulu. O vstupenky byl velký zájem a už několik dní předem bylo vyprodáno. V souvislosti s očekávanými davy klub vyzývá fanoušky, aby k Doosan Areně dorazili včas.

"Vzhledem k tomu, že je utkání vyprodané, doporučujeme fanouškům přijít s dostatečným předstihem. Předejde se tak tvoření dlouhých front u turniketů," upozorňuje klub FC Viktoria Plzeň s tím, že lávka z pivovaru směrem ke stadionu bude tentokrát otevřená.

Klub zároveň apeluje na fanoušky, aby vytvořili na stadionu skutečně jedinečnou atmosféru. "Na zápas doražte v klubových barvách! Navíc si budete moci nechat nakreslit na obličej červenomodré vlajky, a to jak u vozu Hitradia FM Plus u fanshopu, nebo u turniketů u restaurace Klubovka. Aby bylo na první pohled vidět, komu fandíte," vyzývá FC Viktoria Plzeň.

Vzhledem k vyprodanému stadionu a také s nadějí na zisk titulu uspořádal klub i veřejnou projekci na náměstí Republiky, kde začne program už okolo 15. hodiny, tedy hodinu před samontým výkopem. Další podrobnosti najdete v článku zde.

Policie kvůli sobotnímu utkání nechystá sice mimořádné opatření, nicméně bude v pohotovosti. "V souvislosti se sobotním utkáním mezi FC Viktoria Plzeň a Teplicemi bude probíhat zvýšený dohled. Policisté budou dohlížet na dopravu a také na dodržování veřejného pořádku," řekla mluvčí policie Veronika Hokrová s tím, že zvýšený dohled se týká i akce na náměstí.

FOTO: ilustrační

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24