QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Fotbalový turnaj ve Zruči podpořil sdružení ProCit - FOTKY

20.06.2017 11:01

Sportovní areál ve Zruči u Plzně patřil speciálnímu fotbalovému turnaji, který přispěl občanskému sdružení ProCit. Turnaj vynesl několik desítek tisíc na pomoc dětem s autismem.

fotbal
fotbalvýtěžek231457698101112131415161718192021

Charitativního turnaje ve sportovním areálu ve Zruči u Plzně se zúčastnilo hned několik týmů. Samozřejmě nechyběl ani slavný host, kterým byl Antonín Panenka. 

Turnaj, který trval několik hodin, přinesl kromě sportovních výkonů také doprovodný program pro rodiny s dětmi. "Vítězem se nakonec stal tým Purkmistru, druhý byl tým Borgers a třetí hasiči Lochotín. Výtěžek z turnaje je 30 tisíc, které jsme oficiálně předali sdružení ProCit," říká majitel High Security Martin Kotýk.

výtěžekObčanské sdružení ProCit,z.s. podporuje rodiny s dětmi s poruchou autistického spektra na území Plzeňského kraje. Je registrovaným poskytovatelem sociálně aktivizačních služeb, pořádá kurzy plavání a cvičení ve spolupráci s Pedagogickou fakultou Západočeské univerzity v Plzni a Plaveckým klubem Slávia VŠ Plzeň, realizuje kurzy nácviků sociálních dovedností a logopedický kroužek.

Jako akreditovaná organizace pořádá pro pedagogy a pedagogické pracovníky kurzy, semináře a besedy. Z výtěžku veřejné sbírky zajišťuje pro celé rodiny vzdělávací a sportovně-relaxační víkendové a týdenní pobyty

FOTO: High Security

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24