Auto CB ŠKODA nový SUPERB
QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Viktorku čeká v sobotu zápas na Strahově. SK Kladno – FC Viktoria Plzeň 20. března

19.03.2010 13:54

S touhou urvat tři další body, odjede Viktorka v sobotu 20. března do Prahy.  Na pražském Strahově je čeká další zápas, tentokráte s Kladnem. Utkání SK Kladno - FC Viktoria začíná ve 13:30.

QAP.cz - facebook

Viktorku čeká v sobotu 20. března Kladno. V novodobé historii českého fotbalu se oba soupeři v rámci ligy utkaly devětkrát, přičemž pět zápasů skončilo výhrou plzeňských barev.

SK Kladno – FC Viktoria Plzeň

Sobota 20.3. -13:30 - stadion Evžena Rošického - Praha, Strahov

Viktorka jede do Prahy s touhou urvat tři další body. Hrát bude už i David Limberský a Tomáš Rada. Ti se neobjevili na poledním zápase s Bohemians kvůli trestu. Na zápas mohli tak koukat jen z povzdálí. „Byl jsem hodně nervózní, ale kluci to skvěle zvládli. Teď už se těším na Kladno,“ říká Tomáš Rada.

Podle Rady nebude zápas s Kladnem zrovna jednoduchý. „Liga je vyrovnaná. A každý může porazit každého. My se ale chceme co nejlépe připravit a zápas zvládnout," říká Rada.

I gólman Michal Daněk ví, že Kladno není lehký soupeř. „Já osobně jsem s Kladnem snad ještě nevyhrál,“ kroutí Daněk hlavou. „Vždycky to bylo 0:0 nebo 1:1. Teď ale doufám, že to skončí a my povezeme tři body. Když dodržíme všechny taktické pokyny jako s Bohemkou, zvládneme to. Kvalita by měla být na naší straně.“

A jak sobotní zápas vidí trenér Viktorky? "Kladno bojuje o záchranu a nic lehkého nás nečeká.“ říká Pavel Vrba.

SDÍLEJTE ČLÁNEK
Auto CB DACIA Duster
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT