QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Házenkáři Plzně otevřou brány play-off! Náměstí ovládly dresy i velbloud - FOTKY

23.03.2017 17:23

Házenkáři plzeňského Talentu už o víkendu vkročí do play-off první porcí zápasů. Na čtvrtfinálová utkání tak v tomto týdnu lákají házenkářské naděje i tradiční maskot.

foto-qap-cz (12)
foto-qap-cz (12)foto-qap-cz (1)foto-qap-cz (4)foto-qap-cz (11)foto-qap-cz (7)foto-qap-cz (13)foto-qap-cz (18)foto-qap-cz (22)foto-qap-cz (23)foto-qap-cz (24)foto-qap-cz (31)foto-qap-cz (25)foto-qap-cz (32)foto-qap-cz (33)foto-qap-cz (35)foto-qap-cz (37)foto-qap-cz (38)foto-qap-cz (39)foto-qap-cz (40)foto-qap-cz (41)foto-qap-cz (42)foto-qap-cz (44)foto-qap-cz (45)foto-qap-cz (47)foto-qap-cz (53)foto-qap-cz (50)foto-qap-cz (55)

Úvodní čtvrtfinálová utkání odehrají házenkáři Talentu Robstav - M.A.T. Plzeň už o nadcházejícím víkendu. Nastoupí proti Jičínu, který bude jejich první překážkou v cestě za vytouženým čtvrtým titulem v řadě. 

Předprodej vstupenek odstartoval už v pondělí a stále běží. Podrobnosti k prodeji najdete v článku zde. Jen pár dnů před samotnými duely tak klub láká fanoušky naplno. Do podpory plzeňské házené se zapojil i spřátelený klub HC Plzeň, který na náměstí Republiky vyslal své hráčky a hráče. Právě ti se tak v dresech známých extraligových házenkářů zapojili do posílení fanouškovské podpory. Není to tak úplně náhodou. Právě z klubu HC Plzeň vzešli hráči jako Milan Škvařil, Michal Tonar nebo Karel Šmíd.

Na náměstí se tak v posledních dnech rozdávaly letáky na speciální akce do fanshopu a zájemci se mohli vyfotit s velbloudem, který je tradičním maskotem úřadujících českých mistrů.

Utkání s Jičínem jsou na programu v sobotu 25. března od 18 hodin a v neděli 26. března od 17 hodin v Městské sportovní hale na Slovanech. Jisté je, že podpora fanoušků bude stoprocentně ohromným hnacím motorem. "Byli bychom rádi, kdyby byla plná hala. Kdy jinde, když ne teď, při play-off. Byl bych rád, kdyby nám opět vytvořili perfektní kulisu,“ přeje si kouč Martin Šetlík.

"Už se těšíme, až to vypukne, play-off je vrchol sezony,“ vzkázal přes klubový web za kabinu Michal Tonar.

FOTO: QAP.CZ

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24