QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Hecování při cyklovýletě skončilo zásahem záchranky! Syn chtěl předjet otce

21.05.2016 11:26     21.05.2016 12:30

Poměrně dost zvláštní havárie cyklisty se v sobotu dopoledne odehrála během cyklovyjížďky na Domažlicku. Syn chtěl předjet otce, ten to ale "neustál" a havaroval. Musela pro něj jet záchranka.

K havárii cyklisty musela kromě záchranky vyjíždět i policie na Domažlicku. V péči zdravotníků skončil 62letý muž po pádu z kola. Souběh událostí před jeho havárií je ale celkem kuriózní...

Účast v cyklovýletě a nejspíš i soutěživost se stala osudnou pro 62letého muže a jeho 40letého syna. "Oba se účastnili cyklovýletu. Mezi obcemi Radonice a Zahořany se mladšímu z mužů zdálo, že otec jede příliš pomalu a chtěl ho předjet. Starší z cyklistů se ale lekl a s kolem upadl," popsala průběh havátie mluvčí policie Dagmar Brožová.

Na místo musela dorazit dokonce záchranka, která následně převezla zraněného účastníka výletu do nemocnice v Domažlicích. Naštěstí se ukázalo, že zranění nebudou nijak vážná.

Policisté ještě před odjezdem sanitky s pacientem stačili muži provést dechovou zkoušku na alkohol, která byla negativní. Havárií cyklisty se dál zabývají dopravní policisté.

FOTO: ilustrační

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24