Auto CB ŠKODA nový SUPERB
QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Plzeň s Opavou bojují o postup do čtvrtfinále Ondrášovka cupu

09.11.2010 8:15

Úvodní utkání osmifinále Ondrášovka Cupu čeká ve středu 10. listopadu ve Štruncových sadech na fotbalisty Viktorie Plzeň. Ti od 17 hodin přivítají lídra Moravskoslezské fotbalové ligy - SFC Opava.

QAP.cz - facebook

Ve středu 10. listopadu se na stadionu ve Štruncových sadech odehraje souboj mezi Plzní a Opavou o postup do čtvrtfinále Ondrášovka cupu. Začátek utkání je v 17 hodin.

"Středeční soupeř doslova kraluje MSFL, kdy vede tabulku s třináctibodovým náskokem před HFK Olomouc. Opava se netají jasným cílem, kterým je návrat do druhé ligy. Nakonec tomu odpovídá i kvalitní kádr, v němž se hemží jména s prvoligovou, či druholigovou minulostí. Ať je to Lubor Knapp, kterého známe z jeho hostování v Plzni, či Vladimír Čáp, René Formánek, Michal Vyskočil, či Aleš Chmelíček. O úderné síle soupeře svědčí i ten fakt, že tři hráči mají na svém kontě po sedmi vstřelených brankách. Asi nejznámějším hráčem, který oblékal jak plzeňský, tak i opavský dres, je záložník Milan Barteska (1973), který je v současnosti hráčem třetiligového Sezimova Ústí," uvedl obchodní a marketinkový manažer Viktorie Mgr. Jaromír Hamouz.

Dobře se v letošní sezoně prezentuje i FC Viktoria Plzeň. V dosavadní části Gambrinus ligy už jeho fotbalisté nastříleli  dvaačtyřicet branek, což jejich klub řadí mezi nejproduktivnější týmy historie.

Středeční duel by tak mohl přinést zajímavou konfrontaci dvou soupeřů preferujících útočný fotbal. "To ukáže až samotné utkání, ale obecně by se s tím dalo souhlasit. Osobně považuji Opavu za tým ze špičky druhé ligy. Přestože sestoupila pro mě zvláštním způsobem do třetí ligy, stále je to tým, který do druhé ligy patří," řekl trenér Pavel Vrba a dodal: "Má slova svým způsobem potvrzuje i pohled na tabulku MSFL, kterou vedou s notným náskokem. I venku se prezentovali ofenzivní hrou. Určitě nás ve středu nečeká nic lehkého."

Loňský ročník Ondrášovka cupu Plzeň vyhrála a Viktorku vítězství dovedlo k branám Evropské ligy. I letos se viktoriáni pokusí triumfovat. "Ondrášovka Cup je jednou z cest do pohárové Evropy a my samozřejmě uděláme maximum pro úspěch i v této soutěži. Obhájit titul by se nám určitě líbilo. Můžeme slíbit, že nic neponecháme náhodě, soupeře nepodceňujeme a budeme chtít jet do Opavy s výsledkem, který nám umožní hrát na soupeřově hřišti v relativním klidu," potvrdil samotný trenér.

A středeční sestava před závěrečným podzimním finišem v němž viktoriány čekají v následujících třinácti dnech hned čtyři zápasy? "Čeká nás náročný program. Sestava se tak bude tvořit i s přihlédnutím na zdravotní stav hráčů," poznamenal Vrba.

Vítěz středečního dvojutkání postoupí do jarního čvrtfinále, které se hraje v termínech 13. a 20. dubna 2011. Střetnout by se pak měl s vítězem duelu Sokolov - Ml. Boleslav.

A pozor! Pro své věrné fanoušky připravila Viktoria na utkání zvýhodněné vstupné. "Chceme se opřít o domácí prostředí, kde je v posledních zápasech v Plzni již tradičně výborná atmosféra a proto pro fanoušky máme připraveny vstupenky za zvýhodněnou cenu 80 korun na krytou tribuna a 40 korun na  nekrytou tribunu. V platnosti jsou samozřejmě celosezónní permanentky. Ten kdo si zakoupí permanentku na jarní část sezóny, má vstup na Opavu i následně na ligu s Libercem také zcela zdarma," uvedl ředitel obchodu a komunikace Aleš Pangrác.

SDÍLEJTE ČLÁNEK
Auto CB DACIA Duster
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT