Auto CB ŠKODA nový SUPERB
QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Nákladní auto skončilo na boku. Policie shání svědky

06.01.2017 7:58

Nákladnímu autu měla vjet do cesty řidička v osobním voze. Policie shání svědky nehody a také "záhadnou" řidičku. Byli jste svědky nehody? Ozvěte se!

FOTO_QAP_CZ (6)

Policisté na Tachovsku šetří stále nehodu, ke které došlo 23. prosince loňského roku v obci Úšava krátce po 11. hodině dopoledne.

"Z dosud zjištěných informací vyplývá, že od Tachova směrem na Přimdu jel řidič s nákladním vozidlem Iveco. V prostoru křižovatky začal předjíždět vozidlo Peugeot 106 v době, kdy řidič peugeotu začal odbočovat vlevo. Po střetu vyjel nákladní vůz mimo vozovku, kde se převrátil na bok. Výpovědi obou řidičů se rozcházejí," říká k nehodě mluvščí policie Dagmar Jiroušková.

Podle šoféra nákladního auta bylo totiž na místě krátce před nehodou ještě další auto, které ho mělo ohrozit a právě proto začal předjíždět. Řidička ale z místa měla odjet. "Řidič nákladního vozidla uvádí, že předjíždění bylo reakcí na osobní vozidlo, které mu vyjelo do jízdní dráhy z vedlejší komunikace po pravé straně. Dopravní policisté proto nyní hledají řidičku vozidla značky Škoda – s největší pravděpodobností Škoda Rapid, bílé barvy, která jela od obce Úšava a na křižovatce dávala přednost v jízdě. Mělo by se jednat o ženu s krátkými tmavými vlasy," dodává policejní mluvčí.

Policie shání svědky nehody. Informace mohou volat na telefonní čísla 974 337 266, 974 337 251, 974 322 015 nebo na linku tísňového volání 158.

FOTO: ilustrační

SDÍLEJTE ČLÁNEK
Auto CB DACIA Duster
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT