QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Hokejisté nadělovali dárky malým pacientům FN Plzeň - FOTKY

14.12.2017 15:02

Zástupci HC Škoda Plzeň vyrazili na kliniku dětské chirurgie v areálu na Lochotíně. Dětem rozdávali dárky pořízené za peníze z aukce speciálních kalendářů.

foto-qap-cz (48)
foto-qap-cz (48)foto-qap-cz (13)foto-qap-cz (3)foto-qap-cz (33)foto-qap-cz (21)foto-qap-cz (4)foto-qap-cz (8)foto-qap-cz (12)foto-qap-cz (17)foto-qap-cz (19)foto-qap-cz (20)foto-qap-cz (26)foto-qap-cz (27)foto-qap-cz (37)foto-qap-cz (34)foto-qap-cz (39)foto-qap-cz (42)foto-qap-cz (44)foto-qap-cz (46)foto-qap-cz (45)foto-qap-cz (58)foto-qap-cz (52)foto-qap-cz (60)foto-qap-cz (61)foto-qap-cz (63)foto-qap-cz (65)

Ve Fakultní nemocnici Plzeň se ve čtvrtek "předčasně" rozdávaly dárky. Za dětmi na chirurgickou kliniku vyrazila trojice zástupců HC Škoda Plzeň, která jim přinesla celou řadu překvapení. Dárky klub pořídil za peníze z aukce, některé věci věnoval fanshop.

Do hokejové aukce šly tři kalendáře pro rok 2018, a sice s pečetí Gold, Silver a Bronz. Každý z kalendářů měl všechny podpisy hráčů a navíc i exkluzivní věnování. Kalendář se zlatou pečetí nesl věnování od Martina Straky, se stříbrnou od Jaroslava Špačka a s bronzovou od Tomáše Vlasáka.

Za získané peníze klub pořídil spoustu dárků pro malé pacienty. Do herny kliniky tak přibyly nejrůznější stolní hry, omalovánky a další hračky. S nadílkou vyrazili za dětmi za trenérské uskupení Ladislav Čihák, hráčskou kabinu pak reprezentovali útočník Petr Straka a brankář Miroslav Svoboda.

"Jsem rád, že jim můžu alespoň trošku zvednout náladu. Jsem také rád, že většina dětí tady byla v dobrém stavu, protože už jsem na dětských odděleních nemocnic viděl mnohem smutnější případy. Jestli jim naše návštěva alespoň trochu zlepší den, tak budu moc rád," řekl k návštěvě útočník HC Škoda Plzeň Petr Straka.

FOTO: QAP.CZ

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24