Auto CB ŠKODA nový SUPERB

V plzeňské ZOO už na vás dýchne předvánoční atmosféra

27.11.2012 20:40

V sobotu začne v plzeňské zoo už tradiční adventní program. Startují i komentované procházky vánočně vyzdobenou zahradou a jako dárek dostanete vstupenku za poloviční cenu. 

DSC02916

Také na návštěvníky plzeňské ZOO už dýchne pravá předvánoční atmosféra. V sobotu 1.prosince proběhne tradiční adventní program na statku Lüftnerka. A letos mají tyto soboty malé výročí - konají se už podesáté! První akcí je 1. prosince výroba adventních věnců, začíná se od 14 hod. ve staročeské hospodě. Startuje i série podvečerních komentovaných procházek vánočně vyzdobenou zahradou. A čeká vás i dárek – poloviční slevy do zoologické a botanické zahrady. V expozici Akva-tera na Palackého je zase připraven po celý prosinec dárek v podobě zajímavého časopisu ke vstupence.

Sobota 1. prosince: ZDOBENÍ ADVENTNÍCH VĚNCŮ
Každý z příchozích dostane od pořadatelů základ věnce, svíčky a ozdůbky, vše ostatní už je na jeho fantazii a dovednosti. K předvánoční atmosféře a pohodě přispějí koledy a praskající polena v krbu.
statek Lüftnerka - staročeská hospoda od 14 hod.

Sobota 8. prosince: VELKÉ ČERTOVSKÉ ODPOLEDNE S MIKULÁŠSKOU NADÍLKOU PRO HODNË DĚTI
Mikuláš nebude ovšem rozdávat dárečky zadarmo, ale za kousek básničky nebo písničky. Bude-li přát počasí, připraví pro děti i rozloučení s medvědy před jejich ulehnutím k zimnímu spánku.
statek Lüftnerka od 15 hod.

Sobota 15. prosince: INSPIRACE VÁNOČNÍM CUKROVÍM
Každé cukroví přinesené návštěvníky bude odměněno zlevněnou vstupenku do zoologické a botanické zahrady na rok 2013 a tři nejlepší ukázky získají ještě zvláštní cenu!
statek Lüftnerka – staročeská hospoda od 14 hod.

Sobota 22. prosince: ŽIVÝ BETLÉM
Nejúspěšnější živý betlém za dobu jeho konání na statku Lüftnerka v podání skupiny křesťanských aktivistů ze Starého Plzence opět na scéně!
statek Lüftnerka od 15 hod.

Každou adventní sobotu po skončení programu na statku Lüftnerka bude od 17,15 hod. podvečerní komentovaná prohlídka zoo. Sraz zájemců u hlavní pokladny v ul. Pod Vinicemi. 

SDÍLEJTE ČLÁNEK
Renault Captur 380
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA  JSA příslušenství