Auto CB ŠKODA nový SUPERB
QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Opilec se zřítil přímo před projíždějící tramvaj

08.06.2016 10:18

Totálně opilý muž doslova spadl do kolejiště přímo před přijíždějící tramvaj v Pražské ulici v Plzni. Odtáhnout ho museli strážníci. Muž měl v sobě skoro tři promile.

opilec

Strážníci v Plzni si připsali na konto další záchranu a tentokrát šlo skutečně o zásah v pravou chvíli. Namol opilý muž se totiž zhroutil na tramvajový pás přímo před přijíždějící tramvaj. Řidič naštěstí stihl zastavit, muže pak museli strážníci ze silnice doslova odtáhnout.

Opilý muž nejdřív jen vrávoral Pražskou ulicí. Jenomže ve chvíli, kdy se k zastávce blížila tramvaj, ztratil rovnováhu úplně a zhroutil přímo do kolejiště. "Měl obrovské štěstí, nejen že ho řidič tramvaje spatřil včas a ihned začal prudce brzdit, aby zabránil jeho přejetí, ale také proto, že poblíž byli strážníci, kteří k němu doběhli a pomohli mu. Jakmile hlídka zjistila, že je muž v pořádku a nezranil se, odtáhla ho z tramvajového pásu do bezpečí na chodník," popisuje mluvčí strážníků Jana Pužmanová.

Ukázalo se, že jde o 32letého muže, se kterým přišli strážníci do kontaktu už několikrát. Tentokrát byl ale tak zpitý, že se ani po záchraně nedokázal postavit na nohy. "Muž se pak ještě pokusil zvednout ze země, ale neudržel dostatečně rovnováhu. Provedenou dechovou zkouškou mu byla zjištěna hladina alkoholu v dechu 2,59 promile. K vystřízlivění proto putoval na záchytku. Celá věc bude mít ještě ale dohru, záležitostí se bude zabývat správní orgán," dodává mluvčí městské policie.

FOTO. ilustrační

SDÍLEJTE ČLÁNEK
EUC
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Plus vyměňte