Auto CB ŠKODA nový SUPERB
QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Kvalifikace na MS ve fotbale: Češi porazili Bulhary, přesto se vrací domů

15.10.2013 22:06

Český fotbalový tým porazil v úterním zápase kvalifikace na MS celek Bulharska, přesto nepostupuje a vrací se domů s patnácti body jako třetí celek tabulky B.

Český tým se se ctí v Sofii rozloučil s kvalifikačním cyklem na MS světa ve fotbale. V úterý 15. října se střetl s Bulharskem, které porazil 1:0. Svou šanci na postup však ztratil již dávno před tímto zápasem.

O svoji teoretickou šanci na postup přišel národní tým již před úterním zápasem, Bulhaři však stále mohli doufat, že ve skupinách E a D už žádný celek nezíská více než 16 bodů a také, že bude mít horší skóre než právě jejich tým.

První poločas kvalifikačního utkání nepřinesl žádnou branku. Bulhaři byli sice aktivnějším celkem na hřišti, ale svoji aktivitu v branku přeměnit nedokázali. Branka Petra Čecha byla téměř bez ohrožení, naopak na druhé straně se Stojanov několikrát zapotil.

První branka českého týmu a jediná branka zápasu byla k vidění v jedenapadesáté minutě druhé půle, když Bořek Dočkal dostal míč a potáhl si jej blíže k bráně a úspěšně zakončil.

Česko končí v tabulce skupiny B na třetím místě s patnácti body a kvalifikaci MS opouští.

Bulharsko - Česko 0:1 (0:0)

SDÍLEJTE ČLÁNEK
Renault Captur 380
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA  JSA příslušenství