QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Indiáni se vracejí z Liberce bez bodů. Na ledě úřadujícího mistra padli 3:1

20.01.2017 20:22     20.01.2017 20:59

Tým z města pod Ještědem potvrdil ve 40. extraligovém kole svou pozici favorita.  Škodovka zůstává v tabulce na deváté příčce.

 

Liberec - Plzeň

Bílí tygři se rychle ujali vedení, už po dvou minutách otevřel skóre Radim Šimek – 1:0. Domácí měli nadále více ze hry a Machovský v brance indiánů čelil několika velkým šancím. Naopak hosté se do šancí dostávali jen výjimečně. Přesto se jim 12 vteřin před koncem vteřiny podařilo díky spolupráci Němečka a Indráka vyrovnat na 1:1.

Také druhá dvacetiminutovka se vyvíjela lépe pro tygry. Fanoušci opět viděli několik šancí před brankou Machovského, ale skóre se nezměnilo.

Hned na začátku závěrečné části se mohli Západočeši v přesilovce dostat do vedení.  Střela Lva,ale těsně minula domácí branku. Brzy si ale zahráli přesilovku domácí a Valský zvýšil na 2:1.  Před koncem zápasu odvolali indiáni brankáře, ale ani  šest hráčů v poli je nezachránilo. Naopak Radivojevič přidal další zásah do prázdné klece hostů – 3:1.

Bílí Tygři Liberec: Lašák (Will) – R. Šimek, Vitásek, Mojžíš (A), Jánošík, Pyrochta, Derner, Bednář – Svačina, P. Jelínek, J. Mikyska – Valský, Bulíř, Radivojevič (C) – J. Stránský, Bližňák, Bartovič – Ordoš, Vantuch, J. Vlach – Lakatoš.

HC Škoda Plzeň: Machovský (Hylák) – P. Kadlec (A), Němeček, Čerešňák, Pulpán (A), D. Sklenička, Moravčík – T. Svoboda, Kratěna (C), D. Kubalík – Indrák, Preisinger, Stach – Hrnka, Kracík, Lev – Vondráček, Koreis, Schleiss.

FOTO: hcplzen.cz

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24