QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Indiáni smetli pardubické Dynamo 3:2

13.01.2017 20:23     13.01.2017 21:02

Hokejová Škodovka  má momentálně vynikající formu. Ve městě perníku si připsala pátou výhru v řadě.

Foto Pavel Němeček (19)

Západočeši nastoupili k duelu 38. extraligového kola v pozměněné sestavě bez Davida Skleničky a Ondřeje Kratěny, které nahradili Milan Švarc a Lukáš Kaňák. Na první gól si diváci v Pardubicích počkali téměř do konce úvodní třetiny. V 18. minutě se před brankou domácích prosadil Miroslav Indrák. Do kabin tedy hráči odcházeli za stavu 0:1.

Ve druhé části viděli fanoušci šance na obou stranách, ale skóre se změnilo až ve 33. minutě. Michal Moravčík zvýšil přesnou střelou do šibenice branky soupeře na 0:2. Po faulu Leduce si pak Plzeň zahrála pětiminutovou přesilovku.

Skóre se opět měnilo ve 44. minutě, kdy na 0:3 upravil Dominik Kubalík. Pak ale domácí zmobilizovali své síly a ve 48. minutě Sýkora snížil na 1:3. Necelých šest minut před koncem opět Sýkora snížil na rozdíl jediné branky – 2:3. Dynamo útočilo ze všech sil, v 58. minutě navíc domácí trenéři odvolali gólmana, ale na vyrovnání to nestačilo. Západočeši tak zvítězili popáté v řadě a patří jim devátá příčka v extraligové tabulce.

HC Dynamo Pardubice: Martin Růžička (J. Hübl) – Schaus, Ščotka, Čáslava, Nedbal, Bokroš, Leduc – P. Sýkora, Redenbach, Hubáček – Klimenta, Nahodil, Rolinek – Beran, T. Kaut, Bárta – Mallet, M. Kaut, Starý.

HC Škoda Plzeň: Machovský (Hylák) – P. Kadlec, Němeček, Čerešňák, Pulpán, L. Kaňák, Moravčík – T. Svoboda, Kracík, D. Kubalík – Indrák, Preisinger, Stach – Hrnka, Kodýtek, Lev – Vondráček, Koreis, Švarc.

FOTO: ilustrační

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24