Auto CB ŠKODA nový SUPERB
QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Fotbalisté Viktorky podlehli Bukurešti

30.06.2010 20:08

Šestý z přípravných zápasů fotbalistů FC Viktoria Plzeň se odehrál v rakouském Bad Gastein proti týmu Steauou Bukurešť. Plzeňané v něm těsně prohráli 0:1

viktorka

FC Viktoria Plzeň - Steauou Bukurešť  0:1

Šestý zápas své letní přípravy sehráli ve středu 30. června Viktoriáni v rámci herního kempu v rakouském Bad Gasteinu proti týmu Steauou Bukurešť - třiadvacetinásobným mistrem Rumunska. 

"Hrálo se především ve středu hřiště," informoval o dění na začátku utkání sportovní manažer Viktorie Plzeň František Mysliveček. "Kromě jedné střely ze střední vzdálenosti jsme soupeře do vážnějšího ohrožení Ticháčkovi branky nepustili." Naopak Viktoria se mohla v první části prosadit hned dvakrát. "Nejprve Rezek a poté Tatanašvili, ani jedna z příležitostí úvodní branku nepřinesla."

 V 75. minutě se soupeři podařilo dát zásluhou Bogdana Stancu gól - 1:0. "Soupeř využil našeho jediného nedorozumění a z rychlého brejku se prosadil.“ Snaha Viktorie o vyrovnání byla podle Myslivečka zřejmá a i když se ocitl v ideální pozici hned dvakrát David Vaněček a poté nastřelil Bakoš břevno. Soupeře jednoznačně podržel gólman. "Prakticky celý druhý poločas jsme byli lepším týmem, jenže jsme se nedokázali prosadit z jasných gólových šancí," dodal Mysliveček.

S výkonem byl po utkání spokojen i trenér Pavel Vrba. "S předvedenou hrou bychom mohli být do určité míry spokojeni, nikoliv s výsledkem. Ve druhé části jsme soupeře přehrávali, lépe kombinovali, vytvořili si pět stoprocentních šancí. Soupeři ale stačila ke vstřelení vítězného gólu pouze jediná."

V pátek 2. července odehraje Viktorka v Rakousku třetí a poslední utkání, při kterém bude bojovat proti klubu Karpaty Lvov - pátému týmu ukrajinské ligy a účastníku Evropské ligy.

SDÍLEJTE ČLÁNEK
Zvednu vam to
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT