Auto CB ŠKODA nový SUPERB

Viktorka pokračuje ve vítězné ligové sérii, doma porazila Brno

22.10.2017 19:00     22.10.2017 19:36

Viktorka si chtěla po prohře s Luganem napravit reputaci, a to se jí v neděli 22. října na domácím stadionu povedlo. Vikorka nadále pokračuje ve vítězné ligové sérii, Brno si odváží porážku.

brno4
brno2brnobrno3brno4brno5brno6brno7

Do Plzně se poprvé od svého konce v Plzni vrátil trenér Roman Pivarník. A v Plzni se mu se Zbrojovkou nevedlo, Brnu se nepodařilo dát Plzni ani jednu branku.

Za to Plzeň se může radovat, prodloužila svoji vítěznou sérii a její náskok v čele tabulky se zase zvýšil. Zbrojovce nasázela Viktorka tři góly během první půle, a výsledek se pak už do konce zápasu nezměnil.

Do základní sestavy Plzně se vrátil Zeman a také Limberský, který hrál s obličejovou maskou.

Ve 30. minutě otevřel skóre zápasu Krmenčík, o 12 minut později se prosadil Hořava. A o tři minuty později jásala Doosan Aréna potřetí. Na konečných 3:0 zvýšil Kopic, který se těsně před koncem trefil z hranice malého vápna.

Druhý poločas už žádnou změnu nepřinesl, i když Viktorka měla několik šancí a jednu si vybojovala i Zbrojovka. Výsledek už se ale nezměnil. Viktorka porazila Zbrojovku Brno 3:0.


Plzeň: Kozáčik – Řezník, Hejda, Hájek, Limberský (84. Havel) – Hořava, Hrošovský – Kopic, Kolář (C), Zeman (79. Pilař) – Krmenčík (72. Řezníček).
Brno: Melichárek (C) – Vraštil, Pavlík, Kijanskas, Jablonský – Sedlák – Juhar, Pilík (78. Buchta), Škoda, Lutonský (76. Přichystal) – Koné.
Branky: 30. Krmenčík, 42. Hořava, 45. Kopic, ŽK: Hájek – Juhar, Pavlík, Rozhodčí: Ginzel – Kotalík, Černý.

 

foto: facebook FC Viktoria Plzeň

SDÍLEJTE ČLÁNEK
Zvednu vam to
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT