Auto CB ŠKODA nový SUPERB
QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Čelní střet aut uzavřel silnici u Letkova! Na místo vyjely složky IZS, FOTKY

02.12.2014 19:30     02.12.2014 20:19

Čelní střet dvou osobních aut uzavřel v úterý večer silnici u Letkova u Plzně. Na místo museli vyjet hasiči, policisté i záchranka. V nemocnici skončily dvě osoby!

12
111213

Vážná nehoda uzavřela v úterý večer silnici u Letkova u Plzně. K nehodě došlo mezi letištěm a betonárkou, na místě musely zasahovat všechny složky IZS a v nemocnici skončili dva muži. Příčiny nehody jsou v šetření, nicméně počasí v době nehody bylo v místech hodně nepříjemné.

Nehoda se odehrála na silnici u Letkova u Plzně zhruba kolem půl sedmé. "Na silncii došlo k čelnímu střetu dvou osobních aut. Příčiny nehody jsou v šetření, nicméně dechové zkoušky na alkohol byly u řidičů negativní. Komunikace musela být úplně uzavřená a policisté odkláněli dopravu," řekla QAPu mluvčí policie Hana Štefflová.

Na místo museli vyjet i hasiči, kteří z aut vyprošťovali zraněné. Na místě zasahovala jedna jednotka. Původně byly hlášené tři zraněné osoby. "Do nemocnice jsme převáželi dva muže," řekla mluvčí záchranky Lenka Ptáčková. Údajně mělo být převezeno i dítě, takovou informaci ale nakonec záchranka nepotvrdila.

K nehodě došlo v době, kdy v regionu začalo sněžit a na morkých komunikacích to opět začínalo namrzat. Přesné příčiny nehody budou ale předmětem dalšího šetření. Policisté v souvislosti s aktuální situací nabádají k extrémní opatrnosti. Řidiči by se měli mít velmi na pozoru i v dalších hodinách. Během noci by se měly teploty držet okolo nuly a srážky budou pokračovat.

FOTO: Pavel Němeček, www.orfoto.cz

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT