Auto CB ŠKODA nový SUPERB
QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Sezóna extraligy pozemního hokeje pokračuje! Litice budou hostit další duely

12.04.2019 11:52

Hřiště pozemního hokeje v plzeňských Liticích bude o víkendu hostit hned trojici utkání. Do bojů o další body půjde i "áčko" Litic, které tabulku už nyní jasně ovládlo.

Otevreni hriste v Liticich 031

Plzeňské Litice budou o nadcházejícím víkendu opět patřit velkým kláním v pozemním hokeji. Sobota 13. dubna bude ve znamení utkání extraligových utkání.

Jako první nastoupí k zápasu ženský kádr Litic, který se od 13 hodin utká s HC 1972 Rakovník. Následovat bude utkání muži Litice B s HC 1972 Rakovník od 15 hodin. Vrcholem bude duel Mezi litickým áčkem a HC President Praha od 17 hodin.

Sezóna je aktuálně rozjetá naplno. Litice ve skupině B jasně vládnou. Před druhým celkem HC Bohemians mají momentálně náskok 9 bodů, stejně jako před třetí Hostivaří, která má s Bohemians shodně 15 bodů na kontě. Nadcházející sobotní duel by navíc měl Liticím přinést jasnou výhru. Čeká je totiž zápas s HC President Praha, tedy s jasně posledným týmem tabulky, který je stále bez bodu.

O poznání těžší to budou mít muži Plzeň Litice B, kteří přivítají na domácím hřišti HC 1972 Rakovník. Soupeř litických se momentálně hřeje na třetím místě tabulky Skupiny A se 14 body, zatímco Liticím patří 5. místo s 6 body.

FOTO: ilustrační

SDÍLEJTE ČLÁNEK
Renault Captur 380
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA  JSA příslušenství