Auto CB ŠKODA nový SUPERB
QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Řidič naboural policejní auto a ujel! Policie hledá svědky

05.07.2015 17:40

Policie žádá o pomoc při vyšetřování nehody, kdy zatím neznámý řidič naboural na parkovišti policejní auto a ujel. Viděli jste nehodu? Přihlaste se!

FOTO_QAP_CZ (4)

Policisté na Domažlicku vyšetřují nehodu, ke které došlo v tomto týdnu ve Kdyni před radnicí. Zatím neznámý řidič tam na parkovišti naboural policejní auto a ujel. Policie teď shání svědky, kteří nehodu viděli, o pomoc při vyšetřování. 

K nehodě došlo na parkovišti naproti radnici ve Kdyni 1. července mezi půl jednou a jednou hodinou odpoledne. "Zatím neznámý řidič s nezjištěným vozidlem poškodil zde zaparkované služební vozidlo Policie České republiky tovární značky Škoda Octavia. Neznámý řidič z místa dopravní nehody ujel, aniž by prokázal svoji totožnost, nesdělil údaje o vozidle a nesepsal s ním společný záznam o dopravní nehodě," popsala mluvčí policie Dagmar Brožová.

Policie by teď uvítala jakékoliv svědectví ohedně nehody. "Případní svědci této události, kteří by mohli poskytnout informace k výše uvedené dopravní nehodě, se mohou přihlásit osobně na Dopravním inspektorátu v Domažlicích, nebo zatelefonovat na číslo 974 331 255, případně na bezplatnou tísňovou linku 158," dodává policejní mluvčí.

FOTO: ilustrační

SDÍLEJTE ČLÁNEK
Auto CB DACIA Duster
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA  JSA příslušenství