QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Kadeřnictví, kde se cítíte jako hvězda. To je Celebrity Look v Plzni

28.04.2017 16:17     02.05.2017 8:20

Víte, že se u kadeřníka můžete cítit jako celebrita? Objevili jsme v Plzni kadeřnictví, ve kterém vás budou hýčkat jako hvězdu. Čtěte podrobnosti.

Celebrity Look (39)
Celebrity Look (39)Celebrity Look (32)Celebrity Look (31)Celebrity Look (34)Celebrity Look (33)Celebrity Look (37)Celebrity Look (38)Celebrity Look (40)

Používají speciální francouzskou kosmetiku, uvaří vám skvělou kávu, nápoje jsou samozřejmostí, objevují neustále nové kadeřnické trendy, vaše vlasy budou dýchat přirozeností…to je jen malý výčet charakteristiky plzeňského kadeřnictví Celebrity Look v Bezručově ulici.  

Toto kadeřnictví odpovídá i přesně svému názvu. Při jeho návštěvě se budete cítit jako obskakovaná hvězda a váš „look“ bude skvělý.

A to i díky speciální francouzské kosmetice, kterou kadeřnice v Celebrity Look používají.  „Jde o kosmetiku Lothmann, kterou založil Francouz Thierry Lothmann. Je tak výjimečná i tím, že on sám byl kadeřník,“ vysvětluje majitelka salónu Taťana Bojková a pochvaluje si vlastnosti této kosmetiky: „Vlasy působí zdravě. Zákaznice si nemohou vynachválit blond barvu, která je opravdu hodně lesklá a přirozená.“

Celebrity Look (31)

Kadeřnictví není vyhrazeno. Je pro dámy, pány i děti. „Když přijdou páni, mají možnost jít do jiné místnosti. Nemusí tak poslouchat, co si povídají dámy a nemusí se ani ostýchat například při barvení,“ říká dále majitelka.

Při naší návštěvě využívá jinou místnost i jedna ze zákaznic. Chce si s kadeřnicí povídat v soukromí. Tady žádný problém. Chodí sem pravidelně a prý by neměnila. „Uvaří mi vždy můj oblíbený čaj, odcházím s účesem přesně, který chci, ve všem mi vyhoví, opravdu mě obskakují,“ svěřuje se zákaznice.

Majitelka salónu doporučuje návštěvu kadeřníka 1x měsíčně. Pro věrné zákazníky mají v Celebrity Look věrnostní karty. „Každá šestá návštěva je zdarma. Máme ale i každý měsíc nějakou akci, aktuálně například pánský střih i s mytím za 99,- korun, dámský střih pro všechny délky vlasů za 390,- korun a k tomu slevu 50% na barvu nebo melír,“ říká Taťana Bojková. Vše o akcích najdete zde.

Kadeřnictví nabízí i dvě solária, vertikální a horizontální. Jedno dokonce i s vibrační plošinou, takže zároveň můžete trochu formovat postavu.

Otevřeno je každý všední den od 8:00 do 20:00. Objednat se ale můžete i na víkend. Potřebné informace získáte na www.celebritylook.cz

foto: Celebrity Look

 

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24