Auto CB ŠKODA nový SUPERB
QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

01.06.2024 13:29

Nehoda nákladního a osobního vozidla v Klatovech

Na silnici 27 v obci Klatovy došlo k dopravní nehodě nákladního a osobního vozidla. Vozidla jsou mimo komunikaci. Na místě HZS, RZS a PČR.

Na Klatovsku se samovolně rozjely vagony! Vykolejení šetří policie!

13.05.2016 10:55     13.05.2016 14:15

Vlaková souprava s dvanácti vagóny se dala do pohybu samovolně. Dva z vagónů následně vykolejily. Nikomu se sice naštěstí nic nestalo, případ už má ale v rukou policie.

P1010105

K vykolejení dvou vagónů došlo ve čtvrtek na Klatovsku. Souprava se dala do pohybu ve chvíli, kdy byl nákladní vlak zastavený kvůli nakládání dřeva. Policie případ šetří pro podezření z obecného ohrožení.

Železniční nehoda se stala u obce Malonice. "Vagóny se dřevem se nacházely na slepé koleji. Celá souprava vagónů se rozjela, došlo k proražení zábrany na kolejišti a dva vagóny vyjely mimo kolej. V důsledku toho došlo k poškození světelné signalizace na železničním přejezdu," potvrdila mluvčí policie Dana Ladmanová.

Na místě museli zasahovat krajští hasiči i hasiči Správy železniční a dopravní cesty. Při nehodě se naštěstí nikomu nic nestalo.

Celou událostí se teď zabývá hned několik institucí. "Nehodu prověřuje policie, drážní inspekce a další instituce drah. Policie zahájila úkony trestního řízení pro podezření ze spáchání přečinu obecné ohrožení," dodává policejní mluvčí.

FOTO: ilustrační

SDÍLEJTE ČLÁNEK
Renault Captur 380
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA  JSA příslušenství