Auto CB ŠKODA nový SUPERB
QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

23.05.2024 13:58

Pozor! Dálnice D5 - 78.2km na trase Rozvadov - Praha dočasně uzavřena

Odstavený porouchaný kamion. Odklon na exitu89.

Mladík zapálil vůz pošty, teď má na krku krádež

27.10.2011 10:59

Muži zákona dopadli dvaadvacetiletého mladíka, který v červnu ukradl a zapálil dodávku pošty i s balíky a trezorem s penězi. Policisté po něm pátrali od prvního prázdninového dne.

Policisté dopadli mladíka, který v létě ukradl a pak is  obsahem zapálil poštovní dodávku Ford Transit. Z místa činu utekl, aby se pak vrátil pro zahlazení stop. Teď má na krku krádež.

Kriminalisté ve svém vyšetřování došli k závěru, že by za vším mohl být 22letý mladík, a začali po něm pátrat. "O pár dní později byl 22letý mladík zadržen při páchání jiné trestné činnosti. Plzeňským kriminalistům vypověděl, že Ford odvezl do lesního porostu k Chrástu a autobusem odjel pryč. Druhý den se vrátil zpátky na kole a chtěl zahladit všechny stopy," popsala policejní Martina Korandová. "Ke všemu se snažil prohledat zásilky, zda v nich není nějaká cenná věc. Přitom nalezl bezpečnostní box na peníze, který vyjmul a chtěl s ním odjet. Ten mu ale nedaleko vozidla explodoval, a tak jej zahodil a vrátil se zpátky k fordu."

V nákladním prostoru založil lapka požár a ihned na kole odjel pryč. "Svým jednáním způsobil škodu za více než 82 tisíc korun," uvedla mluvčí s tím, že kriminalisté 22letému muži z jihu Plzeňska předali usnesení o zahájení trestního stíhání ze spáchání přečinů krádež a poškození cizí věci.

Více o krádeži čtěte zde.

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT