QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

29.04.2024 15:38

Plzeňský festival vína nalákal davy lidí - FOTKY

Stánky s tím nejlepším vínem z Moravy a Čech, široká nabídka street foodu, pěkné počasí, živá muzika a skvělá atmosféra. Tak to vypadalo v pátek a v sobotu v centru Plzně. Podívejte se na FOTKY!

Banální nehoda se změnila v drama, jeden z řidičů zmlátil druhého

24.06.2017 17:46     25.06.2017 8:35

U Pňovan se v sobotu před půl pátou střetla dvě auta. Původně šlo o malou banální nehodu bez zranění. Jeden z řidičů si ale šel nehodu s druhým mužem vyříkat. Je z toho hodně vážné zranění.

24.6.2017 (PS 16.27) DN Úlice - Sulislav

Záchranka vyjížděla k sobotní nehodě u Pňovan kvůli vyřizování účtů. Jeden z řidičů si šel s tím druhým vyříkat okolnosti nehody, nakonec ale muže velmi vážně napadl.

Podle mluvčího záchranky Martina Brejchy řidič druhému muži způsobil vážné zranění. "Muže ročník 1966 jsme převáželi na Emergency."

Mluvčí policie Dana Ladmanová potvrdila, že šlo o těžké ublížení na zdraví. "V 16:40 u obce Úlice řidič ročník narození 1966 vjel do protisměru a druhý řidič (1981) vjel do příkopu. Po zastavení vozidel mladší muž udeřil druhého řidiče a ten upadl na vozovku. Poškozený byl se zraněním převezen do nemocnice."

Na místo byli vysláni i hasiči. "Operační středislo vyslalo hasiče z Nýřan mezi obce Sulislav a Úlice před odbočku na Chotěšovičky. Na místě se nacházela dvě nepoškozená vozidla, jedno na silnici a druhé mimo ní. Na silnici ležel jeden řidič v bezvědomí," uvedla mluvčí hasičů Pavla Jakoubková.

foto: HZSPK

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Plus vyměňte_copy