QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

29.04.2024 15:38

Plzeňský festival vína nalákal davy lidí - FOTKY

Stánky s tím nejlepším vínem z Moravy a Čech, široká nabídka street foodu, pěkné počasí, živá muzika a skvělá atmosféra. Tak to vypadalo v pátek a v sobotu v centru Plzně. Podívejte se na FOTKY!

Hledaná dívka se ukrývala mezi bezdomovci - FOTO

29.06.2016 9:11

Kontrola strážníků mezi bezodmovci v Karlově ulici skončila dalším odhalením hledané osoby. Tentokrát se přitom jednalo o teprve 19letou dívku v celostátním pátrání.

karlova

Strážníci si ke kontrole vytipovali skupinku opilých bezdomovců, která se nacházela v Karlově ulici. Jako tradičně nechyběly poházené odpadky a nepořádek, krom toho si ale strážníci všechny "prolustrovali" a bylo jasno. Mladá žena se v policejních databázích našla.

"V odpoledních hodinách hlídka městské policie ze stanice Územní strážní služby procházela Karlovou ulici, kde si na rohu všimla skupinky podnapilých bezdomovců, jež kolem sebe měla velký nepořádek. Nedopalky od cigaret a prázdné plastové láhve od vína, tak to na místě vypadalo," popisuej mluvčí strážníků Jana Pužmanová.

Po tom, co si strážníci všechny zkontrolovali přes policení evidence, ukázalo se, že po 19leté dívce z Rokycan je vyhlášeno celostátní pátrání.

FOTO: Městská policie Plzeň

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Plus vyměňte_copy