Policejní šťára na ubytovnách v Plzni! Došlo i na zatýkání

24.09.2018 14:48

Policie v Plzni spustila další z řady rozsáhlých kontrol ubytoven. Kontrolami prošlo několik stovek osob. Znovu došlo na pokuty a dokonce i na zatýkání.

DSC05862

Ubytovny v Plzni se opět staly cílem rozsáhlých kontrol. Tentokrát byli v terénu policisté na Doubravce a na Borech. Ani v tomto případě se razie neobešla bez komplikací.

"Včerejšího dne proběhla na území Městského ředitelství policie Plzeň pobytová kontrola, té se zúčastnilo několik desítek policistů  z odboru cizinecké policie, obvodního oddělení Plzeň Doubravka a obvodního oddělení Plzeň Bory. V průběhu dne bylo zkontrolováno celkem 23 ubytoven a přes 600 osob. Policisté zkontrolovali 146 občanů České republiky, 217 cizinců EU a 246 cizinců takzvaných třetích států," říká mluvčí policie Hana Rubášová.

Ani tentokrát se to neobešlo bez problémů. V jednom případě se přitom na ubytovně ukrýval i muž, na kterého byl vydaný zatykač. "V pěti případech byla udělena pokuta v příkazním řízení na místě. V rámci pátrání po osobách byl nalezen muž, který byl veden v Schengenském systému z důvodu pátrání po pobytu. V jednom případě byl odhalen muž, na kterého byl vydán příkaz k zatčení," dodává policejní mluvčí.

FOTO: ilustrační

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Plus vyměňte_copy