QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

29.04.2024 15:38

Plzeňský festival vína nalákal davy lidí - FOTKY

Stánky s tím nejlepším vínem z Moravy a Čech, široká nabídka street foodu, pěkné počasí, živá muzika a skvělá atmosféra. Tak to vypadalo v pátek a v sobotu v centru Plzně. Podívejte se na FOTKY!

Vánoční balíčky se rozdávaly i v plzeňské věznici - FOTKY

26.12.2021 13:38

Přijímání dárečků je příjemné pro všechny. Radost jistě měli i studenti školského vzdělávacího střediska, kteří studují poslední ročník učebního oboru Strojírenské práce a jsou ve výkonu trestu.

studenti věznice Bory1
studenti věznice Bory1studenti věznice Borystudenti věznice Bory2

Příjemnou součástí předvánoční doby na školském vzdělávacím středisku je již pět let předávání vánočních balíčků odsouzeným, kteří studují závěrečný ročník učebního oboru. "Letos toto slavnostní předávání celkem 30 žákům posledního ročníku učebního oboru Strojírenské práce připadlo na 21. prosince. Jako v minulých letech odsouzení obdrželi drobný balíček za přítomnosti vedení věznice, vedení školského vzdělávacího střediska a kaplana věznice. Tyto balíčky, jejichž hlavním cílem je ještě více motivovat odsouzené ke studiu a ke své nápravě, vznikají každoročně pod záštitou Vězeňské duchovenské péče a financovány jsou Nadací ČEZ," uvedla Věznice Plzeň.

Foto: Věznice Plzeň

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Plus vyměňte_copy