QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

29.04.2024 15:38

Plzeňský festival vína nalákal davy lidí - FOTKY

Stánky s tím nejlepším vínem z Moravy a Čech, široká nabídka street foodu, pěkné počasí, živá muzika a skvělá atmosféra. Tak to vypadalo v pátek a v sobotu v centru Plzně. Podívejte se na FOTKY!

Policie odvolala pátrání po sedmnáctileté dívce a její dcerce

06.04.2024 15:10     06.04.2024 20:00

Policisté se v sobotu 6. dubna obrátili na veřejnost s žádostí o pomoc. Pátrali po sedmnáctileté dívce, která odešla společně se svojí dcerou z dětského domova na Tachovsku. 

Návrh bez názvu-4

AKTUALIZACE:

 

Policie v sobotu 6. dubna večer informovala o vypátrání sedmnáctileté dívky i její dcerky.

 

"Pohřešovaná dívka byla i se svojí dcerkou v pořádku vypátrána na Karlovarsku," upřesnila Barbora Šmaterová, mluvčí policie.

Původní článek:

Kriminalisté vyhlásili celostátní pátrání po sedmnáctileté dívce, která odešla v pátek 5. dubna v odpoledních hodinách při vycházce z dětského domova na Tachovsku. "Dívka má nařízenou ústavní výchovu a není ohrožena na životě. Odešla společně se svojí dcerou, kterou má svěřenou do své péče," uvedla policejní mluvčí.

Dívka je zdánlivého stáří 17 až 18 let, je štíhlé postavy, asi 160 centimetrů vysoká, má delší rovné vlasy, střihem na tzv. mikádo, hnědé barvy, nyní odbarvené na červeno a hnědé oči. "Popis oblečení není znám. U sebe má velkou cestovní tašku, na které měla mít přivázanou růžovou bundu. Dítě je v bílém kočárku s růžovými květy," doplnila mluvčí.

Foto ilustrační

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Plus vyměňte_copy