QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

29.04.2024 15:38

Plzeňský festival vína nalákal davy lidí - FOTKY

Stánky s tím nejlepším vínem z Moravy a Čech, široká nabídka street foodu, pěkné počasí, živá muzika a skvělá atmosféra. Tak to vypadalo v pátek a v sobotu v centru Plzně. Podívejte se na FOTKY!

Policie pátrala intenzivně po sebevrahovi...chtěl spolykat prášky

28.07.2017 11:03

Jak jsme vás informovali ve středu večer, policie rozjela mimořádně pátrání po muži, který se měl pohybovat v zelené Octavii. 37letý muž chtěl spáchat sebevraždu.

cviceni

ilustrační foto

To, že chce spáchat sebevraždu spolykáním prášků, sdělil muž na sociální síti. Informaci oznámila policistům mladá žena, kamarádka muže ve středu večer. Policie ihned rozjela po muži pátrání. 

"Bylo vyhlášeno celostátní pátrání a ihned prováděno nepřetržité pátrání po pohřešovaném sedmatřicetiletém muži, při kterém spolupracovali policisté domažlického územního odboru s policisty z operačního střediska a s policisty sousedících územních odborů i sousedních krajů," uvedla mluvčí polciie Dagmar Brožová.

Ve čtvrtek ráno pak pohřešovaný kontaktoval svoji sestru a řekl jí, že se nachází v Holýšově. "Policisté dále intenzivně pátrali a muže nalezli v lese mezi obcemi Holýšov a Dolní Kamenice. Ležel ve vozidle tovární značky Škoda Octavia a po požití nezjištěného množství léků ztrácel vědomí. Policisté ihned přivolali rychlou záchrannou službu a zdravotníci muže převezli do nemocnice. Pátrací akce tak měla šťastný konec," uvedla dále policejní mluvčí Brožová.
 

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Plus vyměňte_copy