QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Lampiónový průvod, ples i koncerty! Na Tachovsku to bude žít...

12.12.2017 8:02

Tachovsko v příštích dnech nabídne celou řadu akcí. Chystá se Zpívání koled s Českým rozhlasem i lampiónový průvod a spousta dalších akcí. Podívejte se!

FOTO_Pavel Němeček (35)

Lampiónový průvod a zpívání s Českým rozhlasem

Stříbro -  Ve středu 13. prosince se v 16.30 hodin vydá lampiónový průvod ve Stříbře od tamního sportovního areálu TJ Baník. Průvod se hlavní silnicí přemístí na stříbrské náměstí, kde od 17 hodin začíná příprava na živý vstup do éteru Českého rozhlasu. Tam přesně úderem 18. hodiny začne přenos z českých měst nejznámějších koled. Překobáme loňský rekord?

Setkání se seniory v Černošíně

Černošín - Vánoční setkání se seniory je plánováno na 13. prosince od 15 hodin do černošínského sálu tamního motorestu Vlčák. Senioři uvidí taneční skupinu 11Stars pod vedením Veroniky Merglové, k tanci a poslechu jim pak zahraje Jaroslav Fichtl.

MLS v kostele sv. Jiří v Černošíně

Černošín - V kostele svátého Jiří na černošínském náměstí se uskuteční Vánoční koncert. Hrát bude MLS a doplní jej také děti tamní základní školy a také soubor Píšťalky Dana Steinerové. Koncert se koná 15. prosince od 17 hodin. (sih)

Jak šla kapička do světa

Trpísty - Pohádku o tom, Jak šla kapička do světa uvidí děti i dospělí o třetí adventní neděli 17. prosince od 15 hodin na Staré škole v Trpístech.

Adventní večer na Kořeni

Kořen - V obci Kořen u Černošína se bude v neděli 17 prosince od 17 hodin konat Adventní koncert. Vystoupí soubor La Dolce Vita, bude živý betlém, vystoupí i děti z 15. přední hlídky Royal Rangers z Černošína. Slovem požehná farář, to vše se odehraji v tamní kapli Jana Nepomuckého.

Vánoční ples ve Stříbře

Stříbro - Vánoční ples třídy G7 ve stylu 40´s CHRISTMAS se bude konat 15. prosince od 20 hodin ve stříbrském kulturním domě. Vstupenky na MKS ve Stříbře nebo v tamním gymnáziu.

Advent v lese

Stříbro - Tradiční Advent v lese je plánován ve Stříbře na sobotu 15. prosince. Trasa začíná od 17 hodin u stříbrského hornického skanzenu za řekou Mže. Značenou cestou se stoupá vzhůru na vrch Ronšperku okolo kapliček. Nahoře na všechny čeká občerstvení a zpívání koled.

Vánoční koncert žáků ZUŠ

Stříbro - Vánoční koncert žáků stříbrské umělecké školy se bude konat v aule stříbrského gymnázia 18. prosince od 18 hodin.

Do Stříbra míří Sifon

Stříbro - Předvánoční nadílka v podobě dobré muziky bude v nabídce ve stříbrské Besedě 22. prosince od 21 hodin. Hrát přijede Sifon.

FOTO: ilustrační

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24