QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Lochotín i Bolevec čekají uzavírky. Potrvají do poloviny srpna

29.06.2016 7:59

Řidiči ale i obyvatelé prvního plzeňského obvodu musí v příštích týdnech počítat s omezeními. Uzavírky se dotknou Komenského i Plaské ulice. Čtěte podrobnosti.

FOTO_QAP_CZ_(4)

V obou případech se bude opravovat kolektor a to se neobejde bez uzavření jak ulic, tak i chodníků. Obyvatelé i řidiči by si tak měli připravit pevné nervy. Podle informací obvodní radnice potrvají opravy na obou místech až do poloviny srpna.

V Komenského ulici se bude opravovat kolektor, který je na křižovatce s ulicí Elišky Krásnohorské. "Z důvodu stavebních prací dojde k úplné uzavírce vozovky a úplné uzavírce chodníku (po jedné straně) ul. Komenského, v úseku od křižovatky s ul. alej Svobody až do poloviny křižovatky s ul. Elišky Krásnohorské v Plzni. Objízdná trasa bude značená ul. alej Svobody, ul. Vlastina do ul. Elišky Krásnohorské. Průjezd ze severní strany ul. Komenského do ul. Elišky Krásnohorské a na parkoviště k prodejně Albert zůstane zachován," informoval ÚMO1.

Od 1. července odstartují omezení ze stejného důvodu také v Plaské, tam se bude pracovat u odbočky k domu v Nýřanské ulici číslo 2. Omezení se bude týkat úseku od křižovatky s ulicí Nýřanská až k odbočce na velké parkoviště, které je pod silnicí. "Příjezd ze severní strany k domu Nýřanská 2 zůstane zachován. Rovněž zachován zůstane příjezd na velké parkoviště z jižní strany. Objízdná trasa bude značená ul. Nýřanská, Plaská, U Velkého rybníka, K Prokopávce, Okounová, zpět do ulice Plaská (nad NC Billa) v Plzni. Průchod pro chodce pracovním místem bude umožněn koridorem, který bude vytvořen na jedné straně uzavřené vozovky," upozorňuje radnice.

Na obou místech jsou stavební práce oficiálně plánované do 15. srpna.

FOTO: ilustrační

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24