Auto CB ŠKODA nový SUPERB

Tržnice na Folmavě prohledávali policisté kvůli drogám

17.02.2012 13:09

Na drogy byla zaměřena bezpečnostní akce, kterou domažličtí policisté provedli ve čtvrtek 16. února v okolí tržnic na Folmavě, v těsné blízkosti hranic s Německem.

marihuana

V rámci prevence uspořádali policisté ve čtvrtek 16. února velkou bezpečnostní akci v okolí bývalého hraničního přechodu Folmava na Domažlicku. Hledali přitom drogy.

Včera proběhlo "Bezpečnostní opatření Folmava se zaměřilo na potírání drogové kriminality v příhraničí, zejména pak v okolí tržnic ve Folmavě na silnici vedoucí z Folmavy do Spolkové republiky Německo," uvedla mluvčí policie Dagmar Brožová s tím, že do akce bylo nasazeno deset policistů územního odboru Domažlice se třemi služebními psy. "Policisté zkontrolovali celkem 24 osob a 17 vozidel. Ve třech případech byl nasazen služební pes kvůli podezření na držení omamných a psychotropních látek."

V rámci bezpečnostního opatření přitom policisté zjistili sedm přestupků v dopravě, které vyřešili v blokovém řízení na místě a jeden přestupek proti pořádku ve státní správě a územní samosprávě oznámili na příslušný obecní úřad.

Ilustrační foto Policie ČR

SDÍLEJTE ČLÁNEK
Auto CB DACIA Duster
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT