Auto CB ŠKODA nový SUPERB
QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

"Nemůžeme nic podcenit!" říká k zápasu se Slováckem Václav Procházka

30.09.2012 9:46

V neděli přivítá plzeňská Viktoria na domácí půdě Slovácko. Čtěte, jak o soupeři smýšlí trenér Plzně Pavel Vrba a hráči Václav Procházka a Vladimír Darida.

Václav Procházka

V neděli 30. září přivítá plzeňská Viktoria na domácí půdě Doosan Arény dalšího soupeře, tentokrát jím bude Slovácko.

"Slovácko hraje slušný technický fotbal. Určitě nás nečeká nic jednoduchého," nepodceňuje soupeře trenér Plzně Pavel Vrba.

Do sezóny však klub z Uherského Hradiště nevstoupil příliš dobře, což vyústilo ve změnu na trenérském postu. Miroslava Soukupa nahradil Svatopluk Habanec.

"Slovácko hrálo ale už předtím dobré zápasy. Měl jsem ho možnost vidět na Dukle, kde prohrávalo 2:0, ale nakonec remízovalo. Samozřejmě asi příchodem nového trenéra k nějakému oživení v kabině došlo, ale kvalita hráčského kádru je stále stejná. Spíše se projevilo to, že Slovácko má podle mého názoru mužstvo, které patří do horní části tabulky. To také kvalitou své hry často dokazuje," chválí nejbližšího soka Viktorky trenér Vrba.

"Myslím si, že nemají špatný tým. Jsou tam hráči, kteří jsou velmi nebezpeční. Třeba Libor Došek. Mají tam také mladé a rychlé fotbalisty. Nemůžeme nic podcenit," připojil se k trenérovi plzeňský stoper Václav Procházka, který v minulosti také v barvách Slovácka působil.

Osmadvacetiletý viktorián také doufá, že plzeňští příznivci přijdou podpořit klub svého srdce v tom největším možném počtu. "Našim fanouškům je jedno, s jakým soupeřem hrajeme. Neustále máme jejich podporu. Na zápas se těšíme a připravíme se na něj tak, abychom ho vyhráli," dodal.

V to samé věří také talentovaný středopolař Viktorie, Vladimír Darida. "Myslím si, že nás čeká pěkný zápas z obou dvou stran. Snad se bude divákům líbit. Doufám, že dokážeme doma zvítězit," přeje si Darida.

SDÍLEJTE ČLÁNEK
Zvednu vam to
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT