Auto CB ŠKODA nový SUPERB
QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Tragická dopravní nehoda u Chotíkova si vyžádala jeden život

28.04.2024 14:18

Jeden mrtvý a dvě zraněné osoby. Taková je bilance dopravní nehody, ke které došlo v neděli 28. dubna v poledne.

Sanitka - ilustračka

K tragické dopravní nehodě dvou osobních automobilů došlo na silnici II/20 před obcí Nová Hospoda u čerpací stanice Robin Oil.

Všechny složky IZS vyjely na místo, povolán byl i vrtulník LZS. "Záchranáři na místě ošetřili muže řidiče ročník 1955, který utrpěl středně těžká zranění při vědomí transportován na akutní příjem Fn-Lochotín. Žena ročník 1957 spolujezdkyně utrpěla četná vážná zranění, byla leteckou záchrannou službu transportována na Emergency Fn-Lochotín. Muž z druhého osobního automobilu utrpěl velmi těžká zranění neslučitelná se životem, lékařka záchranné služby u něj konstatovala úmrtí na místě," uvedla mluvčí záchranky Mária Svobodová.

Doprava byla na místě řízena kyvadlově. "Řidič ročník 1953 vozidla značky Škoda Felicia jel po silnici I/20 ve směru jízdy od Karlových Varů na Plzeň. Asi 500 metrů za odbočkou na obec Příšov vjel z dosud nezjištěných příčin do protisměru a čelně se střetl s protijedoucím vozidlem značky Škoda Octavia, které řídil muž ročník 1955. Řidič Felicie bohužel na místě zemřel. Jeho spolujezdkyni ( 1957 ) a řidiče Octavie si převzali do péče záchranáři . U tohoto řidiče vzhledem ke zranění nebyla na místě provedena dechová zkouška na alkohol a byl nařízen odběr krve. U zemřelého byla nařízena soudní pitva. Věc si převzali kriminalisté územního odboru Plzeň venkov," dodala policejní mluvčí.

Foto ilustrační

SDÍLEJTE ČLÁNEK
Renault Captur 380
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA  JSA příslušenství