QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Metalfest obsadí amfiteátr v Plzni! Vstupenky jsou v prodeji

04.03.2017 15:29

Plzeň bude na začátku června opět patřit milovníkům hodně tvrdé muziky. Chystá se další ročník Metalfestu.Vstupenky jsou v prodeji! Čtěte podrobnosti!

Arakain (3)

Metalfest ovládne amfiteátr v Plzni na Lochotíně od 2. do 4. června. Nedočkaví vyznavači tvrdé muziky už se ale mohou chystat. V prodeji jsou vstupenky a organizátoři pustili do prodeji i speciální VIP lístky.

V prodeji jsou aktuálně třídenní pemanentky za 1350 korun, cena platí až do konce dubna a k mání jsou na www.mastersofrock.cz. K dostání už jsou ale také jednodenní vstupenky za 850 korun.

O něco dráž vyjdou lístky na portálech TicketPortal, TicketPro, TicketArt, TicketStream a Plzeňská vstupenka, třídenní pemanentky za 1400 korun a jednodenní za 890.

Metalový svátek si nicméně můžete užít i skutečně exkluzivně. Organizátoři totiž pustili do prodeje speciální VIP vstupenky. "Jedná se o vyhrazenou zónu k sezení s nejlepším výhledem přímo naproti stage. U tohoto místa budete mít vždy záruku, že vám jej nikdo nezasedne," lákají k nákupu ořadatelé. Pokud si chcete festival užít naplno a se vší parádou, měli byste si ovšem pospíšit. V prodeji je jen 15 vstupenek a v prodeji pouze na webových stránkách www.mastersofrock.cz!

FOTO: ilustrační

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24