Auto CB ŠKODA nový SUPERB
QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

České dráhy nabídnou speciální letní jízdenku. Platit bude týden

15.06.2016 12:26

České dráhy přichází s novinkou na letošní léto. Nově bude k mání sedmidenní jízdenka, se kterou budou moct cestující doslova probrázdit Čechy. Další novinky se chystají, potěší hlavně milovníky festivalů...

FOTO_QAP_CZ (35)

České dráhy nabídnou od začátku letních prázdnin novou takzvanou "Jízdenku na léto". Platiti bude sedm dnů a bude v podstatě neomezená pro cestování po celé zemi. Další novinkou na léto budou zlevněné jízdenky na festivalu spolu se slevami na vstupy.

Se sedmidenní "Jízdenkou na léto" bude možné v rámci republiky ujet během týdne libovolný počet kilometrů a kdekoliv vystoupit a znovu nastoupit do jakéhokoliv pravidelného spoje. Pouze ve spojích SC Pendolino je třeba dokoupit rezervaci.

"Novou variantou Jízdenky na léto reagujeme na větší zájem o domácí aktivní dovolenou mezi Čechy, a tento trend chceme jako národní dopravce naší novou nabídkou ještě podpořit. S touto jízdenkou je možné podnikat výlety prakticky bez omezení. Není limitován počet ujetých kilometrů ani množství zastávek v atraktivních turistických oblastech,“ říká Michal Štěpán, člen představenstva Českých drah odpovědný za osobní dopravu.  

Už teď je spuštěný předprodej jízdenek, od 1. července pak bude možné jízdenku využívat. Základní cena je 790 Kč, zlevněná cena pro majitele karet ISIC a platných slevových aplikací na In Kartách Českých drah je 690 Kč. Využít lze i dosud nabízenou 14denní variantu jízdenky, jejíž základní cena je 1 190 Kč a zlevněná pak 990 Kč.

České dráhy na léto chystají i další novinky. "Během léta jsou připraveny i další speciální nabídky, například zlevněné jízdenky na některé hudební festivaly. Naproti tomu jsou v nadcházejícím letním období pro zákazníky Českých drah připraveny slevy na vstupech na festivaly, do historických objektů a na výstavy pro turisty, ale i mnoho dalšího," dodává mluvčí Českých drah Petr Šťáhlavský.

FOTO: ilustrační

SDÍLEJTE ČLÁNEK
Auto CB DACIA Duster
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA  JSA příslušenství