Auto CB ŠKODA nový SUPERB
QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Muž se skrýval před policií v domě na Klatovské - FOTO

15.01.2016 11:18

Muž, na kterého byl vydaný zatykač, skončil v rukou plzeňských strážníků. Našli ho v opuštěném objektu na Klatovské. O pár hodin dopadli dalšího muže, který se skrýval před zákonem.

FOTO_Městská policie Plzeň (2)

Plzeňští strážníci mají za poslední dny na kontě hned několik zásahů, při kterých se jim podařilo vypátrat hledané osoby. Po tom, co z Americké odváželi muže, který byl v hledáčku policie, teď se jim povedlo vypátrat dalšího hledaného muže přímo v jednom z objektů na Klatovské.

Hned dvojitý úspěch jen během několika málo hodin mají na kontě strážníci v podobě vypátrání dvou hledaných osob v Plzni. Na mladšího z mužů byl dokonce vydaný zatykač. "Toho hlídka městské policie zadržela dopoledne na Klatovské ulici, ve zdejším opuštěném objektu, když jej kontrolovala. 26letý muž z Rokycan byl předán na policejním oddělení k dalšímu opatření státním policistům," potvrdila mluvčí strážníků Jana Pužmanová.

Stačilo jen pár hodin a stejná hlídka byla úspěšná podruhé. "Před půl třetí odpoledne kontrolovala ta samá hlídka vlakové nádraží, kde její pozornosti neušel devětatřicetiletý muž. Díky místní a osobní znalosti o něm strážníci věděli, že jej hledají policisté. Tento fakt pak potvrdila ještě provedená lustrace v policejních evidencích," dodává mluvčí městské policie.

FOTO: MPP

 

SDÍLEJTE ČLÁNEK
Renault Captur 380
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA  JSA příslušenství