QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Mladého dělníka zavalila zemina. Nehodu nepřežil - FOTO

04.09.2018 10:37

V úterý dopoledne vyhasnul život mladého dělníka, který prováděl výkopové práce. Muže okolo třiceti let zavalila zemina. Případ si převzala k vyšetřování policie.

40685341_10211638745994460_1940211090390515712_n

Tragická nehoda se stala u obce Běšiny v okrese Klatovy. Při výkopových pracích byl zavalen dělník zeminou. Muže se nepodařilo zachránit.

Informaci o zavalené osobě obdrželi záchranáři v úterý dopoledne. Muž byl zavalen v hloubce zhruba třech metrů. Na místě zasahovaly všechny složky IZS, včetně letecké záchranné služby.

Hasiči na místo povolali technické kontejnery, které prováděly pažení. I přes záchranné akce se muže nepovedlo zachránit. "Lékař na místě bohužel musel konstatovat smrt. Jednalo se o muže cca 30 let," uvedla mluvčí záchranky Andrea Divišová.

"Na místě zůstal kontejner ze Slovan, který bude provádět pažící práce, aby v místě události mohla pracovat PČR," doplnil mluvčí hasičů Petr Poncar.

Tragédií se zabývá kriminálka. "Kolem deváté hodiny dopoledne pracoval třiatřicetiletý muž z obce na Plzni-jihu ve výkopu a zatím z nezjištěných příčin došlo k sesuvu zeminy. Na místo vyjeli zdravotníci, hasiči a policisté.  Následně bylo zjištěno, že muž nejeví známky života a byl přivolán i koroner. K určení příčiny úmrtí muže byla nařízena soudní pitva. Policisté z oddělení obecné kriminality případ dále šetří," dodala mluvčí policie Dana Ladmanová.

FOTO: HZSPK

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24