QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Mladík je na útěku! Policie ho podezírá i z násilných trestných činů

08.12.2016 14:34

Na teprve 17letého teenagera, který utekl z výchovného zařízení, je vydaný dokonce zatykač. Podle všeho se může ukrývat v Plzni. Policie žádá o pomoc veřejnost!

V celostátním pátrání se tentokrát ocitl Robert Csonka, který na začátku září utekl ze speciálního zařízení v Hostouni na Domažlicku. Ani po několika měsících se ho nepodařilo najít. Policie navíc upozorňuje, že je podezřelý i z násilných činů.

"Na klienta s nařízenou ústavní výchovou vydal Okresní soud v Domažlicích příkaz k zatčení z důvodu spáchání majetkové trestné činnosti. Je dále podezřelý i z násilné trestné činnosti. Podle dostupných informací se hledaný pohybuje v Plzni a může se pohybovat v Plzeňském a Karlovarském kraji," potvrdila mluvčí policie Dagmar Brožová.

Mladík je vysoký zhruba 170 až 175 centimetrů, má štíhlou postavu, krátce střižené černé vlasy a hnědé oči. Aktuální popis oblečení policie v současné době k dispozici nemá.

Pátrání, které se rozeběhlo už před několika měsíci, je zatím bezvýsledné a policie tak žádá o pomoc svědky. "Policisté přijmou k hledané osobě jakékoliv informace na bezplatné tísňové lince Policie České republiky 158 nebo na kterékoliv policejní služebně," dodává policejní mluvčí.

FOTO: PČR

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24