Auto CB ŠKODA nový SUPERB
QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

01.06.2024 18:21

Plzeňská muzejní noc nalákala davy lidí - FOTKY

Již 20. ročník Plzeňské muzejní noci nabídl v pátek 31. května veřejnosti nahlédnout nejen do muzeí netradičním způsobem. Připraven byl bohatý program. Podívejte se na FOTKY.

Jaké letos frčí ozdoby na stromeček?

20.12.2010 14:32

Každý máme svou oblíbenou barvu ozdob na vánoční stromek, ale jaké trendy teď frčí a které barvy jsou in?  Klasika ve zlatě nebo módní fialová? Po tom pátral QAP.

Vánoce _ foto QAP (10)
tt1t2t3t4t5t6t7t8t9t10t11

Každý, kdo si potrpí na pěknou vánoční výzdobu má své oblíbené ozdoby ve své oblíbené barvě. Ale i zde zasahuje móda. Jaké jsou trendy mezi ozdobami? To zjišťoval QAP.

Materiály

Jednoznačně mezi materiály frčí sklo tedy skleněné ozdoby. Jejich výroba má u nás svou tradici. Jaké ozdoby tradiční ručně dělané ozdoby koupíte na trzích v Plzni se dočtete zde. Pak jednoznačně přírodní materiály jako slaměné ozdoby, perníčky, jablíčka, sušené citrusové plátky, šišky, chvojí, zkrátka ne umělé. Co se týká tvarů není jednoznačný trend. Jako novinku najdete v některých sadách třeba motýlky v barvě sady. Ale zda se hodí právě na vánoční stromek, je už na vás. Velký návrat také zažívají ptáčci na skřipci, kteřé mnozí z nás pamatují z dob našich rodičů a prarodičů.

Barvy

S barvami je to jiné. Stále se drží zlatá a bílá nebo také honosná kombinace zlaté a červené. Nově se přidává fialová ve všech odstínech, v transparentní, lesklé i matové podobě a nově také bronzová, hnědá a modrá. Z loňského roku přetrvávají barvy bílé, šedé, stříbrné, evokující led a sníh, a také zůstávají oranžové tóny. Uplatňují se na stuhách, svících, řetězech i ozdobách.

Ať se rozhodnete jakkoli, dbejte na to, aby vaše výzdoba nebyla přeplácaná a byla vkusně jemná, zkrátka příjemně navodila tu správnou vánoční atmosféru.

SDÍLEJTE ČLÁNEK
Renault Captur 380
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA  JSA příslušenství