Na Domažlické havaroval trolejbus. Hlavní tah se musel uzavřít

22.12.2015 8:52     22.12.2015 9:45

Ranní nehoda trolejbusu v Plzni zastavila na nějakou dobu provoz na frekventované Domažlické ulici. Přesné příčiny jsou stále v šetření.

FOTO_QAP_CZ (14)

Trolejbus i s cestujícími sjel do příkopu na Domažlické nedaleko hřbitova v Plzni Zátiší. Přesné příčiny zatím nejsou známé, nicméně cestujícím se naštěstí nic nestalo. Domažlická se musela na zhruba deset minut uzavřít kvůli vyprošťování.

K nehodě došlo před osmou hodinou ranní. "Podle předběžných výsledků šetření vjel řidič trolejbusu do příkopu. Ve voze v tu dobu jelo několik cestujících, ti ale vyvázli bez zranění. Komunikace byla v průběhu vyprošťování uzavřená," řekla k nehodě mluvčí policie Hana Kroftová s tím, že se jednalo o zhruba deset minut.

Zatím není jasné, jak přesně k nehodě došlo. "Veškeré okolnosti nehody jsou předmětem dalšího šetření. Dechová zkouška na alkohol u řidiče trolejbusu byla negativní," doplnila policejní mluvčí.

Poměrně netradiční nehoda se naštěstí obešla i bez dalšího většího zdržení pro cestující MHD. "Dotklo se to jen toho konkrétního spoje, ostatní jely bez omezení," dodává mluvčí dopravních podniků Kateřina Fránová.

FOTO: ilustrační

 

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24