QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Na koupališti v Babyloně utonul mladý cizinec. Pátrali po něm potápěči

04.06.2018 10:46

Tragický konec mělo pátrání po mladíkovi na koupališti Babylon na Domažlicku. Na místě zasahovaly všechny složky IZS. Muže našli potápěči už bez známek života. 

OriginalPhoto-488804050

Pátrací manévry se na Domažlicku rozjely v neděli večer. Bohužel měly tragický konec. Během posledních dnů jde už o druhý případ utonutí v regionu.

"Krátce před dvacátou hodinou přijali policisté na tísňové lince 158 oznámení o pohřešování dvacetiletého muže, který si šel zaplavat do vody na koupališti v obci Babylon. Mladý cizinec si šel okolo půl páté zaplavat a zhruba po hodině jej začal pohřešovat jeho kamarád, který byl u vody s ním. Hledal jej, ale marně. Pak se obrátil na policii," říká mluvčí policie Dagmar Brožová.

Na místo se okamžitě sjely všechny složky integrovaného záchranného systému. Pátrání mělo bohužel tragický konec. "Byli povoláni i policejní potápěči, kteří pár minut po půlnoci ve vodě v hloubce dvou metrů nalezli tělo muže bez známek života. Na místo přijela koronerka, která provedla prohlídku těla zemřelého," dodává policejní mluvčí s tím, že jako předběžná příčina smrti bylo určeno utonutí.

Tragédií se nicméně dál kriminalisté zabývají. Nařízená byla i soudní pitva. Zhruba před týdnem se pátrání po muži, který se ztratil pod hladinou, odehrálo také na Tachovsku. Podrobnosti se dočtete v článku zde.

FOTO: ilustrační

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24