Na Mikulce pobíhala nahá "aktivistka"! Chtěla zachránit bažanty - FOTO

14.08.2018 11:51

Nahá mladá žena se postarala o hodně netradiční zásah strážníků na Mikulce. Aktivistka chtěla "zachránit" bažanty tamních chatařů a vypustila je z klecí...

244099_2_postcard

Pořádné pozdvižení zažili chataři v Plzni na Mikulce. V lokalitě pobíhala úplně nahá mladá žena, která chtěla bránit práva zvířat. Místním vypouštěla bažanty z klecí. Na místo museli vyjíždět strážníci.

Na městkou policii se obrátila jedna z chatařek. "Hlídka ihned vyrazila na místo. Před zdejším památníkem byla kontaktována oznamovatelkou události. Ta strážníkům vypověděla, co se zde stalo. Rovněž jim popsala danou osobu a udala směr, kterým se měla žena dát, neboť jakmile ji totiž dotyčná zahlédla, utekla křovisky pryč," popisuje mluvčí městské policie Jana Pužmanová. 

Hlídka tak začala prohledávat okolí a opravdu brzy "aktivistku" našla. "Nahou ženu se podařilo strážníkům vzápětí najít.  K celé věci se vyjádřila tak, že chtěla osvobodit uvězněná zvířata. Svlékla se prý proto, aby byla blíže k přírodě. Ke všemu jí mělo vést srdce a síla. Cesta křovisky, kde se poškrábala, byl prý její trest," pokračuje mluvčí strážníků.

Celou záležitost si ještě na místě převzali státní policisté. Dorazit dokonce musela i záchranka, která poškrábanou zmatenou ženu ošetřila.

FOTO: Městská policie Plzeň

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24