QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Na pláži u Boleváku se rozjely kamery, natáčí se tu nový český film - FOTKY

31.01.2016 10:20

Velký bolevecký rybník obsadili filmaři. V sobotu 30. ledna se zde rozjely kamery v rámci natáčení nového českého snímku Bába z ledu. Podívejte se na fotografie z natáčení!

Foto Pavel Němeček (13)
Foto Pavel Němeček (1)Foto Pavel Němeček (2)Foto Pavel Němeček (3)Foto Pavel Němeček (4)Foto Pavel Němeček (6)Foto Pavel Němeček (5)Foto Pavel Němeček (8)Foto Pavel Němeček (7)Foto Pavel Němeček (9)Foto Pavel Němeček (10)Foto Pavel Němeček (11)Foto Pavel Němeček (12)Foto Pavel Němeček (14)Foto Pavel Němeček (15)Foto Pavel Němeček (16)Foto Pavel Němeček (13)Foto Pavel Němeček (18)Foto Pavel Němeček (17)Foto Pavel Němeček (19)Foto Pavel Němeček (20)Foto Pavel Němeček (21)Foto Pavel Němeček (22)Foto Pavel Němeček (23)Foto Pavel Němeček (25)Foto Pavel Němeček (24)Foto Pavel Němeček (26)

Velký bolevecký rybník v Plzni je jedním z dějišť nového českého filmu režiséra Bohdana Slámy. V Plzni se v sobotu 30. ledna rozjely kamery v rámci natáčení snímku Bába z ledu.

Nový snímek je posazený zejména do komunity otužilců a zimního plavání, poprvé se tak filmaři objevili na pláži Boleváku zhruba před rokem při skutečných závodech a nyní jsou zpět. Natáčení snímku zde probíhá od soboty 30. ledna a pokračuje se i v neděli 31. ledna, k vidění je tady tak kompletní štáb čítající kolem sto padesáti osob, a to včetně komparzu.

V hlavních rolích nového snímku se představí Zuzana Kronerová a Pavel Nový. Ústřední postavou filmu je žena, která se nachází ve spletité životní situaci, rozhodne se však postavit na vlastní nohy a znovu si nadefinovat svůj život.

Snímek bude k vidění v kinech zhruba za rok a představí se v něm i řada plzeňských otužilců.

FOTO: Pavel Němeček

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24