Auto CB ŠKODA nový SUPERB
QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

16.06.2024 14:15

Tragická nehoda zastavila provoz na dálnici, na D5 zemřel motorkář

Nehoda se stala dopoledne u Loděnice ne Berounsku ve směru na Prahu

Nová měsíční předpověď: Větší oteplení dorazí až v polovině května

06.05.2017 15:27

Nové měsíční výhledy meteorologů nenesou zrovna dobré zprávy pro nejbližší dny. Nicméně oteplení už se blíží, dorazit by mohlo v polovině května.

FOTO_QAP_CZ (9)

Meteorologové ČHMÚ vydali v sobotu novou měsíční předpověď do 4. června a podle té v příštích dnech musíme stále ještě počítat spíš s chladnějším počasí. Oteplování by mělo přijít až s druhou polovinou měsíce.

"Ve druhém květnovém týdnu bude pokračovat chladný ráz počasí, kdy se opět vyskytnou ranní mrazy, zejména v jeho první polovině. V dalších třech týdnech od 15. května do 4. června předpokládáme počasí teplotně převážně průměrné, týdenní průměry nejvyšších denních teplot vzduchu se budou pohybovat kolem 20 °C," informoval ČHMÚ.

Podle meteorologů se nicméně teploty mohou poměrně dost lišit v závislosti na slunečním svitu. Tam, kde se dočkají třeba polojasné oblohy, by se mohly dočkat také teplot i okolo dvaceti stupňů. A to zejména v závěru příštího týdne. Každopádně pokud jde o noční teploty, ty by se od poloviny května už neměly dostat pod bod mrazu.

Z pohledu srážek bude období od 8. května do 4. června průměrné.

FOTO: ilustrační

SDÍLEJTE ČLÁNEK
EUC
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Plus vyměňte