Auto CB ŠKODA nový SUPERB
QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

02.06.2024 12:14

Kvůli zaplavení byl v Plzni neprůjezdný Rondel

Hasiči odčerpali vodu, nyní je místo již průjezdné

Policie hledá svědky nehody v Plzni, řidič bílého auta ujel

16.03.2017 9:14

Policie hledá svědky nehody, ke které došlo v polovině března v Plzni na jednom z hlavních tahů. Jeden z řidičů z místa ujel. Policii se ho zatím nepodařilo dohledat.

Nehoda tří osobních aut na křižovatce Klatovská - Borská v Plzni.

K nehodě došlo v první polovině března na hlavním průtahu západočeskou metropolí. Policie zatím ale vyšetřování nemohla uzavřít, protože jeden z řidičů z místa kolize hodně rychle zmizel.

"Policisté Městského ředitelství policie Plzeň šetří dopravní nehodu, která se odehrála dne 13. března tohoto roku na vozovce ulice U Prazdroje. Zde se kolem 15:35 v prostoru zastávky městské hromadné dopravy s názvem Prazdroj střetlo osobní motorové vozidlo Škoda Octavia v zeleném provedení s osobním vozem bílé barvy nezjištěného výrobce, přičemž řidič bílého auta z místa okamžitě ujel," říká mluvčí policie Hana Štefflová.

Policie v současné době shání všechny svědky, kteří by mohli k nehodě poskytnout jakékoliv informace. "Dopravní policisté žádají svědky této události, aby se přihlásili osobně na jakékoli služebně policie, nebo telefonicky na čísle 974 325 256 nebo na tísňovou linku 158 a podali výpověď, která by napomohla objasnění koliz," dodává policejní mluvčí.

FOTO: ilustrační

SDÍLEJTE ČLÁNEK
Renault Captur 380
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA  JSA příslušenství