Auto CB ŠKODA nový SUPERB
QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Zloděj „vyčistil“ chatu na Nepomucku

26.11.2012 10:14

Ke konci minulého týdne si neznámý pachatel vyhlédl chatu na Nepomucku. Vnikl do ní balkónovými dveřmi a poté si odnesl opravdu vše, na co přišel.

Ke krádeži došlo v době od 21. do 25. listopadu. „Zatím neznámý pachatel vnikl na oplocený pozemek u chalupy, poté částí zámkové dlažby rozbil skleněnou výplň u balkonových dveří a vnikl dovnitř, “ uvedla k případu policejní mluvčí Ivana Telekešová.

Zloděj zřejmě nešel za konkrétním cílem, ale bral vše, co mu padlo pod ruku.

„Celou chatu prohledal a jako svoji kořist si vybral elektrickou řetězovou pilu, elektrickou kotoučovou pilu, 5-ti raný bubínkový revolver na startovací náboje, klíče od vozidla, digitální fotoaparát, osm láhví alkoholických nápojů, jeden pár dámských a pánských hodinek ze žlutého kovu, dva zimní kožichy, džínovou zimní bundu s kožichem, kožený pásek s úchyty na náboje, repliku koltu, vzduchovku, motoristické kalhoty, lyžařskou kombinézu a další věci, “ dodala Telekešová.

Už podle seznamu odcizených věcí je poznat, že se nejedná o žádné drobné vloupání. Škoda se podle majitele pohybuje kolem 85 tisíc.  

foto : ilustrační

SDÍLEJTE ČLÁNEK
Renault Captur 380
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA  JSA příslušenství