Auto CB ŠKODA nový SUPERB
QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

01.06.2024 18:21

Plzeňská muzejní noc nalákala davy lidí - FOTKY

Již 20. ročník Plzeňské muzejní noci nabídl v pátek 31. května veřejnosti nahlédnout nejen do muzeí netradičním způsobem. Připraven byl bohatý program. Podívejte se na FOTKY.

Záhadná smrt mladého sportovce v baru! Případ šetří kriminálka

05.10.2016 6:58

Náhlé úmrtí mladého muže v jednom z barů v Klatovech aktuálně zaměstnává kriminálku. Šlo o známého freestylového cyklistu. V případu je nařízená pitva.

FOTO_Pavel Němeček (5)

K tragédii došlo v neděli v jednom z barů v Klatovech. K 28letému muži, který byl v bezvědomí, volali svědci záchranku. Bohužel ta mu už pomoct nedokázala. Mladý muž na místě zemřel.

Podle Klatovského deníku je mrtvým mladíkem Jan Netrval, tedy známý klatovský sportovec, který se do povědomí veřejnosti dostal hlavně svým umění ve freestylu na kole. Co stojí za jeho náhlou smrtí, zatím není jasné.

"Policisté ze služby kriminální policie a vyšetřování v Klatovech přijali v neděli 2. října letošního roku oznámení o náhlém úmrtí muže. Do baru v Klatovech přišel v třicet minut po jedné hodině v noci osmadvacetiletý muž z Klatovska a před druhou hodinou z dosud nezjištěných příčin náhle zemřel," potvrdila mluvčí policie Dana Ladmanová.

Ve chvíli, kdy na místo dorazila záchranka, byl už mladý cyklista v bezvědomí se zástavou srdce. Záchranářům se ho oživit nepodařilo.

Kriminálka teď celou věc vyšetřuje a nejspíš rozhodující budou výsledky pitvy. "U zemřelého muže byla nařízena soudní pitva k objasnění příčiny úmrtí," uzavírá policejní mluvčí.

FOTO: ilustrační

SDÍLEJTE ČLÁNEK
Auto CB DACIA Duster
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA  JSA příslušenství