Nádvoří krajského úřadu ožije vánočními trhy

28.11.2016 9:11

V Plzni se chystají další vánoční trhy. Tentokrát proběhnou ve vnitrobloku krajského úřadu už ve čtvrtek 1. prosince. Chybět nebudou vánoční dobroty, ani tradiční dekorace.  

Foto Qap (5)

Už ve čtvrtek 1. prosince se v Plzni budou konat další Vánoční trhy a tentokrát na místě, kde by je nejspíš nikdo nehledal. Na úřadě. Konkrétně ve vnitrobloku krajského úřadu ve Škroupově ulici.

"Letos již popáté se na Vánočních trzích budou prezentovat se svými vánočně laděnými výrobky střední školy zřizované Plzeňským krajem a také 5 neziskových organizací, s nimiž Plzeňský kraj spolupracuje," říká Eva Mertlová z krajského úřadu.

Trhy se budou konat od 13:30 do 16:30. I když jde jen o jednodenní trhy, v minulosti se opakovaně setkaly s poměrně velkým zájmem. Také letos se tak očekává celkem velký zájem ze strany návštěvníků.

"Na trzích si budou návštěvníci moci nakoupit vánoční cukroví, vánočky, štoly, slané i sladké palačinky, vafle, ale také vlasové nudle či punč a svařák a mnoho dalších dobrot. Chybět nebudou ani vánočně laděné dekorační předměty, jako keramika, svícny, adventní věnce či ozdoby," láká krajský úřad.

FOTO: ilustrační

 

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24