QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Navštivte bavorské termální lázně, z Plzně můžete jet autobusem

19.10.2018 11:47

Lázeňský ráj, městečko Bad Füssing, leží v Bavorsku jen tři hodiny jízdy od Plzně. Nabízí největší termální lázně v Německu - Johannesbad, kde zaručeně načerpáte sílu.

Airbubbles
TOP-Wellenbad-heller 2 MBJohannesbad-Therme-neue-LiegeflaecheHyperthermal-Bad-2-TOP bis 39 Grad CelsiusJohannesbad_Wellenbad-1-RGB-3 MB_DSC8029_DSC8031AirbubblesBad-Fuessinger-Schwitzstube-ohne-PersonenJohannesbad-Therme-Luftansicht-RGB 2 MBJohannesbad-Therme-AIR RGB 2 MBKönigshof Terrasse Abend 15Bad-Fuessinger-Schwitzstube-ohne-Personen

Lázeňské městečko bad Füssing leží 30 kilometrů od Pasova na hranici s Horním Rakouskem, je to zhruba tři hodiny jízdy z Plzně, jde o jeden z nejslunnějších regionů Německa. A právě tady najdete i největší termální lázně v Německu. Jsou to lázně Johannesbad Bad Füssing.

Vy si můžete do těchto lázní udělat jednodenní výlet z Plzně. Viz níže popis jednodenního zájezdu. A navíc můžete vyhrát i vstupenku do lázní nebo dopravu zdarma.

4500 m² vodních ploch a 60.000 m² ploch k odpočinku to přesně nabízí Johannesbad. Termálních bazénů je tu celkem 13, k tomu bezpočet podvodních trysek a perličkových koupelí, nechybí plavecký bazén nebo vnitřní bazén s vlnobitím.

Nadchne vás i více než 100 metrů dlouhý kanál s proudící vodou nebo vulkanická lázeň, kde jsou nádherné dekorativní prvky, nejrůznější skalní útvary, vodopád, vulkán.

Teplota vody v termálních bazénech se pohybuje mezi 27 – 39 oC. V bazénech je sirná termální voda z vlastního pramene Johannesquelle, který tryská z hloubky okolo 1000 m, a který je státem uznávaným léčivým pramenem.

Máte-li rádi wellness, pak vás Johannesbad nezklame. Saunový svět s 5 saunami se rozkládá na ploše 800 m².
Léčivý svět wellness a svět beauty nabízí masáže, zdravotní fitnesscentrum, fyzioterapie atd. Nechybí restaurace, kavárna a lázeňský komplex má dokonce svoji nákupní zónu.

Více informací: www.johannesbad-therme.de.

Návštěva termálních lázní Johannesbad z Plzně:

Termín: pátek 9.11.

Odjezd z Plzně: 7:00 od Městského soudu u Hamburku

Návrat do Plzně: do 22:00

Cena: 590,- Kč / dopravu busem a průvodce a dále celodenní vstupní 12,50 EUR / osoba

Info a objednávky: trojanova@arnicatour.cz, 777 057 890

Při zpáteční cestě je krátká zastávka v nákupním středisku.

Pokud navštívíte turistické Informační centrum Bavorsko Čechy v Plzni na náměstí Republiky 131/17, můžete se zúčastnit soutěže. Stačí pouze přijít, vyplnit soutěžní kupon a můžete vyhrát buď zdarma vstupenku nebo dopravu na tento uvedený zájezd. Veškeré informace získáte v infocentru. Přejeme hodně štěstí.

 

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24