QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Nehoda na Slovanech nadělala problémy. Hlavní tah ovládly kolony - FOTKY

26.11.2015 9:21     26.11.2015 10:03

V podstatě drobná nehoda, ke které došlo na Nepomucké třídě v Plzni, zkomplikovala dopoledne provoz na Slovanech. Podívejte se na fotky.

FOTO_QAP_CZ (17)
FOTO_QAP_CZ (2)FOTO_QAP_CZ (3)FOTO_QAP_CZ (4)FOTO_QAP_CZ (5)FOTO_QAP_CZ (6)FOTO_QAP_CZ (7)FOTO_QAP_CZ (8)FOTO_QAP_CZ (11)FOTO_QAP_CZ (12)FOTO_QAP_CZ (13)FOTO_QAP_CZ (14)FOTO_QAP_CZ (15)FOTO_QAP_CZ (16)FOTO_QAP_CZ (17)FOTO_QAP_CZ (18)FOTO_QAP_CZ (19)FOTO_QAP_CZ (20)

S kolonami a s poměrně výrazným zdržením museli ve čtvrtek ráno a dopoledne počítat řidiči v Plzni na Slovanech. Krátce po osmé hodině ráno došlo k nehodě na Nepomucké třídě u náměstí Milady Horákové. Hlavní tah ze Slovan na Černice tak ovládly kolony.

Nehoda se odehrála na Nepomucké přímo u křižovatky s ulicí U Školky. Na hlavním tahu směrem z centra se srazilo nákladní a osobní auto. Naštěstí při nehodě nedošlo k žádnému zranění a na místo nemuseli vyjet ani hasiči. Přesto nehoda nadělala poměrně značné komplikace. Na frekventovaném tahu se začaly okamžitě tvořit kolony, které sahaly průběžně až několik stovek metrů až na Slovanskou třídu, ze směru od Černic pak auta stála téměř až u křižovatky s Jasmínovou ulicí.

Přesné příčiny nehody šetří policie.

V průběhu dopoledne nehody přibývaly...

V Plzni se v průběhu dopoledne začaly množit další nehody. Dvě auta se srazila v ulici 17. listopadu a také na Doudlevecké. Naštěstí i tam se to obešlo bez zranění. K nehodě došlo také v Kozolupech na Plzeňsku, kde bohužel došlo ke zranění a na místo musela vyjet i záchranka. Bouralo se i v Třemošné v ulici Třemošenská, také tam se střetla dvě osobní auta.

FOTO: QAP.CZ

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24